Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


kärlek

som om jag varit beklädd i Burka
suttit med böjd nacke inför livet

kastade jag nu mig i vattnet
lät alla tyger av skuld falla av

naken gick jag för att möta dig

 

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-29 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark kontrastverkan mellan burka och nakenhet.. mellan "suttit med böjd nacke" och "gick för att möta.." Vattnet blir till ett reningsbad.. som förnyar och ger liv och energi.. En härlig dikt om hur det kan kännas mitt i livet... när kärleken sveper in
2009-07-13

  Miss Mod
Det måste varit en vacker syn!!
2009-07-03

  Lars Hedlin
Frihets känsla.....
2009-07-02

  erkki
Det gäller att veta
vad man vill
hur man vill
när man vill
om man vill
och till sist
att man vill
mycket till
och inte
bara dill
2009-06-30

    leelee
En lättnad att bli av med den tyngden...lyfter nästan här... :-)
2009-06-29

  issac.a.m
Vackert skrivet...
2009-06-29

  Ullagulla
det är vågat att helt naken möta någon annan...då är risken så mycket större att bli sårad när man lagt ner gardet...

men det är styrka...

en talande dikt med starka metaforer...
2009-06-29

  Lili Samuelsson VIP
det där nakna i kontrast till tyger av skuld, det blir en stark bild
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP