Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta kanske blir en låt så småningom.. men just nu - ord.


Never let me go

 

Never let me go, please love me forever.
No, I don't know, I just care.
Thinking too much, wanting you so bad.
Making me wait,
watch her as she goes mad.
Never being good enough, always feeling helpless,
what am I supposed to do?
Called me, thought it meant something
Showed me, thought it was for a reason
Loved me? - cared for no good.
Confusion is my only friend,
and I trust, going no way.
Weird, is that good or bad,
give me THE line.
Kiss me darling and tell me twice,
I'm dead. So dead.
Wanting you so bad,
watching her as she goes mad.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-29 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel