Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Michael ,Michael, Michael

King of pop
Vad hände?
Hur kunde det här ske
Hur kunde det gå så här snett
Och du som verkligen såg fram emot att få göra dina sista konserter med dunder och brak med budskapet
This is it!
Och storslaget skulle det bli med en och annan moonwalk till en sjuhelvetes show
En show där du fick bevisa att du är Still the man
En man som fortfarande kan sjunga och dansa skjortan av vem som helst
I vilket fall som helst Michael
Sköt om dig där uppe nu i himmelen och hälsa änglarna ifrån mig
Och kom ihåg Michael
Här nere på jorden finns det många som fortfarande älskar och saknar dig
Hej så länge
Vi syns och hörs lite senare….

Ken Cassel
29/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-29 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel