Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna hjärtan är bara för arslen....


Hej du, där
Vet du vad du är
Du är ett arsle
Ett vackert sådant
För varje gång som killarna går förbi dig vänder de sig om för de tycker om det som de ser
Man kan se att de drömmer sig bort med sin beskådan för tungan hänger rätt ut igenom munnen medan de ler
Så snälla du
Kan du inte känna deras blickar och bara vända dig om och komma tillbaka till dem
Om du inte gör det så kommer de att tycka att du är ett riktigt arsle
Ett taskigt sådant
De saknar dig redan……
*Ler sött*

Hej du, där
Vet du vad du är
Du är ett arsle
Ett arsle
Du kanske inte vill hålla med, men sluta nu att lipa
Stå inte här och grina bara för att det är slut, med din älskade
Livet går vidare
Att bara behöva se någon gråta med ett brustet hjärta är bara en pina fr brustna hjärtan är bara för arslen
Då smaken är delad som baken

Ja, du hörde rätt
Du vet vad du är
Du kanske inte vill hålla med, men
Du är ett arsle
Ett arsle
Ja, det vet du väl
Brustna hjärtan är bara för arslen……

Ken Cassel
29/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-29 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel