Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under ytan, dolt för alla...


I leende dolt

Du väntar runt hörnet
du lockar med sång
Syns skymta vid krönet
i kvällssolnedgång

Du vet hur att nå mig
ett lättfångat byte
Som stoppar mitt nej
i sorgfärgat knyte

Du finns ständigt nära
men vem kan det ana
Då ansiktet bära
smil av gammal vana




Fri vers av hawkeye
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-29 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye