Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten

Likt taggtråd runt bröstet

bönar att få fälla en tår

som kan lindra

daggdroppar under fötterna

grus i skorna

kippar luft

ångesten är på besök

lyfter hatten och vill stanna

var vänlig och tala om vad du vill...




Fri vers av flickan i spann
Läst 381 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-30 00:53



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh så jag känner igen den känslan...herr Ångest är inte rolig att tampas med...men det går!!
2009-07-05

  Erikjohansson
Gillar ditt sätt att skriva starkt och de starka känslor du skapar!
Applåd!
2009-07-01

  Suzy med punkterna
Smärtsam känsla som du skriver mycket bra
2009-06-30

  Sturesdotter
när det gör sådär ont..ont..
2009-06-30

    ej medlem längre
När det man behöver ett svar av det dunkla-och det dunkla vägrar svara-ja då har vi ångest-känner detta för väl för att må bra-vågad text!
2009-06-30

    ej medlem längre
Du formger ångesten, den förfärliga ångesten. bra skrivet
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann