Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
!!!!!!!!!!!


guldfiskar, eller?

vad fan gör man?

huvudet som en fiskskål
huvdet som ett svarthål
huvudet som färgat grus
huvudet är fint som snus
huvudet som äckliga växter
huvudet som per gessle texter

jamen jaha?
egna guldfiskar
vad fan gör man?

du kanske är en klippa
men jag är fan i mig småsten
kliar under huden, för jag är så klen
klen för hjärtan och adrenalin
klen för tomhet och slaktmaskin
klen för moonwalk och darrande händer
klen för smörsång och bombade länder
klen för dig
klen för oss
klen för liv

klumpar i halsen, är för cool för sten
äter med skedar, för mitt skelett är så klent
vrider möbler, krossar porslin
tycker fortfarande att du tänker som ett marsvin

du är mina guldfiskar,
du är mina psykiska fimpar
och även fast jag
läser i ditt bakhuvud att om man
älskar dig kan du döda
så suger jag in ett pollenbloss till
gör rökringar
och sedan tuggar lite aljer
för jag vill att min korsning
ska gå igenom din korsning
för du är våt och jag är ung och kåt
eller kanske texten till en annan låt?

jag fångar med håvar
efter det som är vi
för jag tycker att livet nuförtiden
endast är ett tidsfördriv
jag vill ha dig, precis som du är
gröna jävla ögon, med love is in the air
trots att du har krossat min skål
och gett mig nya svarta hål
käkar jag grus
växter
texter
och sväljer det
vi
du
dig.


insulin, kanin, skrin och Wien
för att jag tycker att du är fin.




Fri vers av Julija Sidner
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julija Sidner
Julija Sidner