Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur någonting, allting

Från alltets mitt där alla tankar föds
där kände jag dig
Från evighetens brunn där floder börjar
såg jag dig första gången




Fri vers av Destikado VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-25 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP