Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESAM


Dörröppnare
Nu i teknikens tid
Så kan man påminna sej om
Att dörröppnare fanns ofta förr

Numer ersatta av elektriska
Drivna
Från BESAM
En ”hel yrkesgrupp”
Har försvunnit

BESAM öpnnar
För dej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-03 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO