Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Madeleine Ågren


Plötslig bild


Ytvattnet sköljer ljummet
tyngdlös kropp
gungar sakta

skänker ingen njutning 

livlös
anar hon inte mer
solens brand
på sin kind

 

 

 

 

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 508 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-30 09:07



Bookmark and Share


  aol
sköna rader att läsa,
2013-03-29

    lenakarin
Oj!
Som en plötslig insikt, en kyla under ytan eller,
mitt i det underbara,påminnelsen om död.
Mycket mycket bra..
2012-06-11

  Eva Langrath VIP
Vilken stämning trolsk bild och ord som få mig att tänka åt olika håll
Bokmärker
2009-07-10

  Måna N. Berger
Vid de första tre raderna trodde jag - invaggaddes jag i godtron - att det handlade om ett skönt sommardopp i sjön. Men så var det ju inte. Insikten kom lätt chockartad.
Deckarläsare som jag blivit denna sommar associerar jag dels till ett brott avnågot slag, dels tänker jag mig någon som sökt, och äntligen funnit, frid. Dikten är öppen för tolkningar.
Fotot är som sagt kongenialt med texten!
2009-06-30

  vera gade VIP
skönt och mystifierande foto kongenial med texten
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)