Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de stryker sig sakta

 


längs mina lår

tvagade kring gäckat vatten, senapsgult och desinficerade rösters vaka 

knackar sig stegvis ur en lottlös rymd

 

 

som ett rop ur ingen

faglande bruk lotsar sitt fall

regnar likt fjäder i vind

 

funnen, plockad, lockad, 

 

nej. det är värre än så.

och jag vrider tillbaka sekundvisaren

piercade bröst

tungor

 

 

 

alfa2 vågor klättrar i sömn

på stegar, grindar, kapade fjäll och brända påfågelstammar

 

 

bockar mig fram

och gnider mitt anus

mitt frånfälle

ur ett iakttaget mönster, svept i ljumskt linne

 

vit som snö

 

breder isär fötter på vasken

rödbrun, liljad, saltvätad stänk formar sig i cellers dörr

 

 

 

vaga tystheter

droppar metall

gurglad

med delad tunga

 

-

 

 

de står på min axel

som om min fot

aldrig

 

var född

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 470 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-30 12:36



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Tack honeypie, åter är orden här. Jag tycker den här dikten är fantastisk i sin vulgära råa kitsch och verklighetsförankring, som en gigantisk bakfylla - ett ramlande in i kanten där fötter tvättas, ren Poesi för Las Vegas, gillar är ett svagt ord, mer som annat. Underbar dikt, den slår hårt. Fötterna inte ens födda, herrejävlar. Undrar vad du tänkt dig för titel annars, säg. Jag har Shoes i huvudet. Mycket bra.
2009-07-01

  Inkarasilas
Du. Någon har stulit de här magiska orden jag inte hann kommentera igår. Irriterad jag blev, på såna här strykare, suddar ut ord mot tavlan när de sveper förbi med sina ryggar. Hmm. Någon går alltså omkring mede en hel trave ord på Skjortan nu. TA FAST TJUVEN!
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#