Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet när du läser.


Min ängel.

Du kom som ingenting
Oväntad
Oförebred, överraskad var kanske jag

Du säger att vi är lika
Och jag tror på det
Men samtidigt inte
Du säger att vi är lika
Men du kanske säger det till alla?

I miss you...
Can't live without you...

Du säger att du älskar mig
Och jag försöker svara
Få fram någonting vettigt, någonting som låter bra
Men vad jag än säger så blir det fel
Och det är inte så att jag inte älskar dig
Tro aldrig det
För jag älskar dig mest

Don't leave me, my love.

I love you, jag älskar dig, ich liebe dich, ai shiteru.
För alltid, för evigt, genom eld och lågor.

Jag skriver det här till dig
Bara till dig, till dig och inte till någon annan
Du är speciell, tro aldrig något annat
Clara, du är min ängel

Tro aldrig att du är ensam
My love
Tro aldrig att du står ensam och övergiven på jorden
För det gör du inte





Fri vers av -October-
Läst 531 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-30 15:06



Bookmark and Share


    gillberg92
mycket fin text :)
väldigt starka och känslosamma ord. bra skrivet!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-