Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista dansen


Gatornas dansörer
Med flaskor som kastanjetter
Och glamouren kommer av dess innehåll
Skvättarnas rike
Starkt vatten fladdrar i luften

Hur många % glädje kan man köpa
Hos Pelle i garaget
Eller systembolaget
Eller hos Kalle med dunkarna

Så viker sej en av deltagarna
Och faller ikull
I en slags smärtans squerdance
Den sista, den sista dansen
Man kunde aldrig få liv i honom mer
Så gick den dagen
En månad senare så var han ett dimmigt minne blott
Ett av många… sen flrut




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-07-01 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO