Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konkonversation på MSN. Jag pratar med en kompis om en kille som jag älskar. Eller hatar. Det har jag inte kommit på än.


Är jag hans älskarinna?

rut säger:
hjälp!
Artjom säger:
Med?
rut säger:
jag måste prata med någon
bara rensa mina tankar
har du tid att lyssna?
du behöver inte svara om du inte vill
Artjom säger:
Jag har tyvär inte så mycket tid. Ska på bio.
Men du kan börja.
rut säger:
mm
fan va svårt det var att skriva...
men jag tar det kort
en kille som jag träffade, vi snacka ett tag och sen flirtade vi och så vidare. det var typ en månad sen. vi gjorde allt möjligt och jag trodde nästan att vi var tillsammans...
nu är han i thailand och jag hittade hans bdb, och för några månader sen hittade jag en bild på en tjej.
och under stor det: min älskling <3
senare en till bild med deras ett-års jubileum
och jag blir galen
Artjom säger:
Jag förstår det.
rut säger:
jag är så rädd för att jag betyder ingenting
jag vet inte om dom är tillsammans eller inte
men jag tror att han är otrogen mot henne med mig
Artjom säger:
Fråga....var helt rak.
rut säger:
jag vet inte vad jag ska göra
Artjom säger:
Rak!
Det är det svåraste men det bästa.
rut säger:
hur!?
Artjom säger:
Fråga vem det är och fråga vad du betyder.
rut säger:
ja
men jag är rädd för vad han ska svara
tänk om han är otrogen. vad ska jag göra då?
hata honom? be honom lämna henne?
eller lämna honom?
Artjom säger:
Lämna honom.
Det är han som gjort fel.
100 %
rut säger:
men jag älskar honom
Artjom säger:
Jadu.
Men det är bara att fråga....bättre att leva ensam än i falsk kärlek.
rut säger:
jag... vet inte vad jag ska göra
ja
sant
jag kan inte sova på nätterna
och får mardrömmar om att han har en flickvän
men samtidigt kan jag ju inte klandra honom för det
det är ju inte fel att ha en flickvän
Artjom säger:
Nej.
Men det är fel att hålla på med andra samtidigt.
väldigt fel.
rut säger:
ja, fel mot henne
Artjom säger:
och dig.
rut säger:
kanske


tack för att du lyssnade, jag behövde det




Fri vers av RutLjunggren
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-30 19:44



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra
2010-01-05

  Suzy med punkterna
Kan inte låta bli att le.......men förstår att diktjaget måste kännt sig mycket lurad förstås;=)
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

RutLjunggren
RutLjunggren