Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlekshistoria


Telia-killen (del 1)

En dag gick jag in på teliabutiken.
Han stod där bakom disken.
En vacker människa,
med en snett öga.
Men det tänkte jag inte på
för hans leende lyste upp hela rummet.

Jag frågade om den senaste mobilen.
Just den jag ville ha.
Men den fanns inte,
den skulle komma in i mitten på nästa vecka.
Jag tackade och sa att jag skulle återkomma.




Prosa (Novell) av RutLjunggren
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RutLjunggren
RutLjunggren