Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lever känner älskar...dig...


Älvakungen

Någonstans nu

och för evigt

huvud faller bakåt

i virvlande dans


Bara fötter snuddar

det daggvåta gräs

hennes armar möter himmel

strävar att nå fram


Hennes själ och hennes hjärta

har slutit en pakt

låtit henne smaka

på livet


Älvakung för så

i natten en vals

med armen om

flickungens midja


Nu lättar så kropp

och själ i en dans

hon leker med

livet det sköna


Lyssna nu hjärta

hör och ta plats

lyss vad din själ

vill förtälja


Nu vet hon

hon vågar

hon jublar och ler

hennes älvakung finns ju så nära...





Fri vers av sulimaa
Läst 1243 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-07-01 00:42



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vackert och lyriskt ...
2011-01-21

  aol
underbart betagande vackert, bokmärkes
2010-04-16

  peter markurth
skön...gillar
2009-09-07

  L Patrik W Johansson VIP
Gillar älvakung/flickungen rimmen, således ljudrim av typen kaffekrans, någon annanstans
inte exakta rim, men det gör inget om de finns med,
slutraderna med dans/fram är ett annat som var lyckat

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-18

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker hyllning
till livets virvlande dans.
2009-07-29

  Knickedick
gillar sagoväsen som symboler
2009-07-14

  blaite
Wow kanon fin..
2009-07-03

  Suzy med punkterna
Målande ord, vackert
2009-07-01

  Carola Bouvin
Underbar själa dans... mellan saga och fantastisk verklighet. Urtjusigt!
2009-07-01

  Glensan
Fick också massa bilder i huvudet
ser henne dansa med armarna
sträckta mot himmeln.

Jättefint skriven liten saga
2009-07-01

  Junitvillingen
Vilken sagofeeling jag får! Ser bilder framför mig. HÄRLIG poesi vännen! Texten får mig att tänka på de stora, icke längre levande skalderna...gillar ditt språk här, det lite gammeldags stuket. BRAVO!
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa