Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningstimma



gryningstimma

dagen väntar

vackert spirande

förföriskt doftande

lockande

fylld av mystik


vävs i drömmar
längtan
hopp


likt förälskelsen
före den första
brännande kyssen




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-01 07:40



Bookmark and Share


  Sturesdotter
åh...mysig....
2009-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert, Tessalonika!
Varje gryning är ett hopp som tänds.
2009-07-01

  Junitvillingen
Mmmmmmmmmmmmm..läser, andas, njuter. Sagolikt vackert poetat vännen. En av dina bästa:-))
2009-07-01

    sunnanvind
Morgondoftande blommor, min altan, en kopp kaffe och en bra bok...förväntan inför dagen! Njuter din dikt och får de tankarna!
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell