Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stora & små

 

 

 

människor

 

 

 

 

 

vet bara själva

 


 


 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-01 11:32



Bookmark and Share


    Erika H
Och ibland inte alls.

När det stora inträffar. När det lilla är.
När man är något av det. Eller inget.

Människor. Betydelsen. Inför sig själv. Inför andra.

Och alla missar. När man är eller varit mer... utan att veta om det.

Stora och små.
Så som vi är, som din text. Skapande tankar och ett flöde.

Gillar detta.
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#