Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det första som jag gjorde var att gråta

Jag föddes en dag
Och det första som jag gjorde var att gråta och det gjorde jag ända tills min mamma gav mig sitt vackra bröst
För när jag fick suga på hennes ena bröstvårta kände jag en otrolig trygghet och en inre tröst
så jag slutade genast att gråta och vart glad istället
Ja, det vart jag
Hej mamma!
Vad go du är ……

Jag föddes en dag
Och det första som jag gjorde var att gråta...

Ken Cassel
1/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel