Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


starlight

du strödde salt på vårat bord
sa att det var en stjärnhimmel
och tvingade mig slicka upp Orions bälte

sådant fick mig att tro
att jag inte bara var i din periferi




Fri vers av buk
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-09-29 21:32



Bookmark and Share


  Tony Hermansson
Så snyggt du lindat in budskapet i sagoskimmer.

Skön tragedi skulle jag villja säga.
/ Tony
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

buk