Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är så förbannad

Min mobil har börjat att strula för när jag trycker på knapparna händer det ibland ingenting
Men helt plötsligt så ringer den upp
Då är det ett par vänner som påstår att jag har ringt till dem, vilket jag inte har gjort
Vad fan är det här
Mobilen är inte mer än två och ett halvt år gammal
En Nokia 530 någonting
En så kallad musikmobil
Men ingen garanti kvar
Måste jag nu lägga ut pengar och köpa mig en ny mobil?!

Är så förbannad
Jävla skit till mobil
När du inte gör som jag vill tycker jag att du kör med en dålig stil
Ja, jag är beroende av dig din lilla skit
Så vad fan är det med dig, säger jag samtidigt som jag ruskar om den
Har bara lust att kasta den i backen……..

Är så förbannad
Min jävla mobil har börjat att strula…..

Ken Cassel
1/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel