Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever i en dröm

Livet leker
Gör lite som jag vill
Mår hur bra som helst
Klättrar upp på Mount Everest
Dyker ibland hajarna
Åker till månen och hälsar på
Jag lever min dröm och det finns ingenstans som jag inte kan gå
Tar mig fram överallt

Jag lever i en dröm
Fantasierna mina har ingen ände
Det finns inget slut
Nu tror ni säkert att jag är galen men der är jag faktiskt inte
Det är dagens sanning
För jag behöver bara ladda batterierna för en liten stund för att få mera krut till mina drömmar
De som ligger där och ömmar när jag ligger och sover, där jag ligger och sover naken i en endaste Sleepower……

Sexigt va?!
* Asg *

Jag lever i en dröm…..

Ken Cassel
1/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-01 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel