Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlagrå

Juli dör ut i kvällsregn

Aftonen kramar vätan ur Himlagrå

Himlagrå vänder sfären mot väster

Ansiktet mot regnen lyser grått

Himlagrå sluter ögonen

Vill bara drömma

Varifrån detta lugn?

Kvällen kurar ihop sig

Himlagrå drömmer




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-01 19:56



Bookmark and Share


  durr
tror du menar juni
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP