Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan min längtan och din kärlek.

det är i den tunna spegeln.
som jag ser allt så tydligt.
jag ser dig.
och jag ser mig.

hundratals tankar ifrån varandra.
en gång nära.
så nära.
helt borta.

mirakel ovanför mig.
instängd.
av din röst.
av oss.

ta mig tillbaka till då.
ta mig tillbaka till nu.
ta mig.
gå.




Fri vers av scandal
Läst 495 gånger
Publicerad 2004-06-13 12:36



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
bra dikt med ett härligt sug...vampyrens tankar...eller offrets..
2004-06-13
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal