Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska jag frossa i verklighetsflykt .......


"Fjärran från allt vad verklighet heter..."

En guttural hermafrodit
tände till på lite masonit
efter intag av akvavit
som inhandlats på kredit
av en impotent bolschevik
som väntade viss kritik
drycken tillverkad av spik
smakade järn
och till eget värn
tog rödingen då spjärn
mot en hårdkokt aladåb
odlad i en kokhet garderob
spetsad med mikrob
serverad i en alkov
när dubbelkönisen sov
blev kastrerad utan lov
av en soldat ur tsarens hov
som inte tålde sexfrihet
ville skona sin överhet
fast tsaren satt och sket
hade ätit kött av get
blev ett himla äckligt klet
men se´n gick Tsaren bet
för Revolutionens grymhet
skjuten inne på muggen
efter alla get-tuggen
Vi lämnar ryska blodet
och kastar ekolodet
långt ute på Atlanten
efter följer sextanten
och se´n tar vi ankaret
DÅ förstår ni allvaret
på Öland får ni svaret
Bornholm med sina regresser
ont där om negresser
fast finns ju andra finesser
kan användas som ingresser
till många artiklar
kanske en om partiklar
bortrövade testiklar
eller andra tentakler
från något tabernakel
byggt av rödbrunt kakel............

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska