Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidvattnets våg

Mina tankar rinner sakta idag.

Floden har ebbat ut
och månens skära
har halverat mina minnen.

Minnesbanken ligger sandig och torr.

Jag väntar på tidvattnet
och dess magiska förtrollning,
dess förvanskande förlovning.

Jag glömde bort
att älska med mina minnen,
att älska med alla sinnen.

Vågorna för mig så långt jag kan komma.




Fri vers av Daybreaker
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-09-30 02:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt som känns vemodig,är ändå mycket mycket vacker...
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker