Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskenshistoria II



Det är så härligt

Att va i solen

Den är varm…..


Det är så härligt

Att va i solen

Man blir så russin-lik


(och speciellt om man röker med)

Jaaaaaaaaaaaaa
Russindisko nästa...
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO