Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lång resa bort...


saknad

Jag vill att du väntar på mig
att du känner smärtan så förtvivlat
för jag saknar dig

Jag hoppas att du tänker
att du förstår mitt hjärtas slag
för saknadens tårar blänker

Jag önskar att du kände
att du såg de inre tankarna
för du vet ej ännu vad som hände

Jag tror att jag går under
att jag aldrig lyckas uthärda tiden
för det är oförglömliga sekunder




Fri vers av staff
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-02 14:30



Bookmark and Share


  Glensan
Kul att se dej skriva igen
har saknat dina ord.

Fin text om längtan
och saknad, men det
är bara att uthärda...
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

staff
staff