Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

att förföra och trollbinda en liten tös
det är väl vad du kallar sött

trådar av ömhet virar du
likt en snara som får hjärtat att rusa

små bokstäver blandas till maskerade ord
skänks till flickebarnet, oskyldigt och naivt

elden i ögonen brinner nu stark
en eld som kan bli svår att släcka

att förföra och trollbinda en liten tös
det är väl vad du kallar sött?





Fri vers av staff
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-02 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff