Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i sången om dig

 

Jag drömmer om andra nu
(vem då?)

men

du är där ändå
som en biperson
i livet med mig
arbetskollega
servetris på restaurangen
tjejen i huset bredvid
bästa vännen

jag drömmer om andra nu
(det har du inte berättat för mig)

men

jag har inte 
slutat drömma
om

dig




Fri vers av Blodros
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-02 17:44



Bookmark and Share


    oktobertankar
"jag drömmer om andra nu
(det har du inte berättat)"

den raden är jag kär i. riktigt vackert, önskar att jag skrivit det själv. underbart!
2010-11-18

    Stella Stol
mitt i livet.. som för mig, märkligt sammanträffande igen..
bra beskrivet
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros