Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade


Mitt liv i rosa

Jag ger dig mitt liv

glänsande

glödande

oförglömligt

vackert

Hänger dig min passion

se livet genom mina ögon

klart

sårbart

Vänd mig inte mot vinden

Visa mig världen.....




Fri vers av flickan i spann
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-02 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek och vilja i sköntext!
2009-07-04

  Suzy med punkterna
Förtjusande
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann