Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magen skriker

Jag är hungrig nu
Ge mig någonting äta
Ge mig någonting att äta nu innan jag blir arg, för om du inte gör som jag säger kommer du att få ångra dig
Du kommer att få känna på det i både i ben och märg
Halsbränna och all annan skit
Så gör nu som jag säger för annars.....

Jag gav magen en kall bira och lite grillad kyckling med orden
Är du nöjd nu för en liten stund?
Den natten gav mig min mage ett rent helvete
Satt toaletten hela natten
Jag fick inte en endaste blund……

Magen skriker
När den gör det
Lyssna då på den
Låt den inte bli din fiende för då lär du förlorat din bästa vän
Den som är du
Och jag kan lova dig, att gå runt med en dålig mage är inte så kul
Åh, vilket magknip
Det gör riktigt ont....

Magen skriker….

Ken Cassel
2/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-02 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel