Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är riktigt smörig Mvh....


Jag hoppar över höga murar

Klättrar upp för höga berg
Simmar över stora oceaner
Flyger sen den sista biten tillsammans med vindarna
Och allt det gör jag för att få träffa på dig, för vad gör jag inte för dig
Men jag har en aning
Jag misstänker och tror att jag älskar dig
Kan det vara så?

Jag hoppar över murar
Klättrar upp för höga berg
Allt för att få träffa på dig.......

Ken Cassel
2/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-02 19:09



Bookmark and Share


  anita VIP
Du fick in poäng i dikten. lycka till med skrivande.
2009-07-03

  peter markurth
ja det var den, men du har en poäng
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel