Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pralinskans smällkarameller





Med falskhetens ögon
och lismande tunga,
ger bidrag till gamla
men struntar i unga.

Hundratusen
ett företag spar,
bara dom slitna
får jobba där kvar.

Gräva sin grav
ej få njuta pensionen,
klirr uti kassan,
Pralinska nationen.

Som en reptil
hon snirklar sig in,
sunda förnuftet
hon tappat i vind.

Självklart ska ungdomen
ha dessa jobben,
ej gå och dra
för att bara få nobben.

Måtte hon krossas
i egen maskin,
lämna sitt styre
till A-vitamin.







ME/09










Övriga genrer av Madjori
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-02 20:03



Bookmark and Share


  tom boreland
en dröm
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori