Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reslust och lagom doser



Hon kallades ”reslust”
Det fanns 2 anledningar

Hon reste mycket
Varje vår och höst
Ofta mer än en gång
Sommaren däremot
Var mer hemmavid

Men ”alla män”
Fick resning tillsammans
Med henne
Hon hade ett sätt att ”ta i en man”
Så han bara inte kunde låta bli

”Res-lust”
Hon skaffade en man som efteråt berättade
Att ”bo med en nymfoman är inte
Så jävla kul som ni tror”
Han var inte helt nykter då förståss
Men tillräckligt för att bli trodd

Reslust fick honom inte bara att få resning
Han reste med… efter ett tag
Lust är nog som allt annat
”Bäst i lagom doser”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 22:00



Bookmark and Share


  Vingslag
bäst hitills.
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO