Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Breven såg inte riktigt likadana ut när man var liten . I wish I was a child.


Hej! Hur mår du?

Hej! Hur mår du? Jag mår jätte dåligt, Paniken och Ångesten skrämmer skiten ur mig varenda sekund. Vad har du gjort idag? Jag låste in mig på skoltoaletten nästan hela dagen och skar mig så att blodet knappt slutade att rinna, i hopp om att Paniken och Ångesten skulle försvinna. De försvann, men kom tillbaka lika snabbt, så jag var tvungen att skära lite till.
Jag tycker att du är snäll. Men jag tycker om Rakbladen mer, det är därför jag aldrig har tid att vara med dig längre. De tar för mycket tid, sen är jag trött på att ständigt vara rädd för Livet och Gråta varjenda gång jag är Ensam, så jag måste ligga i sängen och låssas att det är natt, för då ska det ju vara mörkt. Tycker du att jag är en idiot? Som inte förtjänar annat än smärta? Eller bryr du dig bara ingenting alls? Jag måste gå nu Döden ropar på mig. Men ta hand om dig och låt inte Mörkret ta dig.

Hej då! //Flickan som inte kunde hitta Ljuset




Fri vers av Angelina
Läst 641 gånger
Publicerad 2005-09-30 09:46



Bookmark and Share


  trasdocka
aah, gud va mörkt, rå direkthet,
så tilldragande och hjärtskärande.
vackert! om något så farligt och trasigt.
men gud va jag älskar den
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Angelina