Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet läger


Lägerveckor
Lägermånader
Lägerår….

Vissa förknippas med glädje
Andra läger är bara sorg
En del är rena straffperioden
Medands några är tortyr

Så lägrade kan de vara
Alla har sina, associationer
Till ordet ”läger”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 109 gånger
Publicerad 2010-01-03 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO