Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stundens rus


när vi gungar
tätt som ett
pussel


likt skepp
i natten


och jag redan
kysst stjärnhimlen
djupt


och jag ber
dig

ta mig
ta mig


och vårt samspel
är större än
visheten i naturen


suddas allt
annat ut


och det ryms
bara lycka


lycka
lycka
lycka



i stundens
rus




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-03 05:59



Bookmark and Share


  Njord
Härlig kärleksflyktigt rus. Gillar det din första strof särskilt mycket.
Har skrivit dikten Nära som har en helt annan stil men där temat är det samma.
2009-07-04

  Junitvillingen
Ljuvligt skrivet!! Applåder:-)
2009-07-03

  Larz Gustafsson VIP
"Tätt som ett pussel".
Perfekt!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell