Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skylt


De satt en skylt på gården

”TILL SALU”

Då de kom hem så frustade sonen
Han var bara 7 år
”Var ska vi bo”
Sa han

Han ville ta ner skylten
Sparka ikull den
För var skulle dom bo
Om de sålde huset…

Det är inte lätt för 7 åringar
Att förstå sådant
Men de kan ta tag och ge ångest
Oro och osäkerhet
Starkare än nån, kan förstå…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO