Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amazon och nya körkort


Vi körde upp
Vi klarade oss båda men jag hade skrivit innan
WOOOOOOOOOOOAAAAWWW
Alla minns väl lyckan
Av körkortet

Lyckan ler
Maston och jag klarade det
Så jag sa hej när han skulle skriva
Och for hem
”Du vi ses”
”Ja vi kanske krockar nån gång”

Hahahaha så kul
2 dagar senare så genade den fan
Med sin röda Amazon
Och vi krockade nästan
Med min gula Amazon
För att han genade i en korsning på Wasagatan

SÅ nära sanningen hade ingen av oss trott
Att vi var…




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO