Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny FUNKTION på poeter

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 613 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-07-03 18:43



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket roligt!
2009-08-16

  etthjärtaäralltidrött
ha, ha, ha snyggt inlägg!
2009-07-22

  Ettrosamoln.
Hahahha
2009-07-11

  Elaine.S VIP
Det här var riktigt kul:))
2009-07-04

  J A Nicander
*asg*

Rebelliskt och fräscht!
2009-07-03

  Lena Krantz VIP
Ha ha ha.....skitkul!

Kanske skulle det synas vilka man har blockerat? (jag vet inte...undrar mest)

Men du, varför skulle jag blockera mina vänner?

;o)
2009-07-03

    Erika H
Det är underbart hur vi kan...
har du så många vänner???
Tack för ett gott skratt.
2009-07-03

  Night Soul Woman
hahaha den var bra:D
2009-07-03

  Svartsilver
haha :)
2009-07-03

    ej medlem längre
hahahaha...
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#