Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

Själen andas liv

smyckar tillvaron

älskar din känsla

som kärt sommarregn mot min hud

skymtar

samma

sanning

som slår...........




Fri vers av flickan i spann
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-03 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker text som får mig att tänka på själsfränder!
2009-07-04

  Suzy med punkterna
Fångande känsla, vackert
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann