Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucking provo-cer-ande


Sköljer av mej
Skönt efter svettningar
Ljuvligt
3 duschar jag står i mitten
då kommer dom

Först en tjej
Sen en till
En på var sida
Den ena helt ok
Den andra, som en fucking modell
Hur fasen ska detta gå

I värmen sitter 5 grabbar
Hon vet det
DOM vet de
De vill till varje pris får mej att ”reagera”
Ooops så skönt de ser ”vill du ha hjälp med tvålning”
Har man lust att säga….

Och saker händer
Vilken himla tur att duschar har
Termostatreglering
”ta en kall dusch vettja”
Brukar dom visste säga en del…
Jodå de hjälper i alla fall fysiskt
Psykiskt så… är de skit samma
”man är lika sugen ändå”




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-24 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO