Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnas slav

Vit kvinnas slav

Vit manlig slav
Gör mat
Mat åt alla
Ska göra allt annat med
Köpa maten
Jobba för att köpa maten

Vägrar att diska
”va fasen vill du inte diska”
Nej de skiter jag i, nån jävla måtta på slaveriet

”Ska du inte åka till stan”
Nej jag har ingen lust
”Ja men jag vill”
Ok vill du pröjsa bensin med?
”Hmmm”

Vit manlig slav
Ska helst göra allt utan att ”knorra”
Gör inte pölsa och fläsk så ofta
Men allt möjligt annat
Grytor
Soppor

”Fan soppa igen”
Håll käften unge annars blir du utan
”jag vill se vad du har i grytan”
Nepp skit i de du, det är mat alltihop
”Åååånej de är svamp”
Och
”Ånej det är lök”
Ja just de
”Ånej det är grönsaker”
JAAAAA det är det.., och den som petar bort kan va utan

Slavar kan också säga ifrån
Om de inte passar det man gör så
Gör de själva då, skitskallar
Försök göra mat utan grönsaker, lök och svamp
Då blir de bara makaroner med korv eller köttbullar
Och pannkaka…

Men som sagt, gör det själva då…
Så kan jag åka och köpa mej en pizza själv
För ensam blir de inte så förbannat dyrt
Hehehehehehehehe




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 09:04



Bookmark and Share


  notsomad
haha..parafras på Åkesson -jag har också en sån text. Alla verkar vi vara slavar åt någon...Dags att befria sig. Jag gillade din text och särskilt din tysta protest med pizzan. Vackert på nåt vis.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO