Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Josefine.


Minnen suddas ut.


Minnen som suddas ut, långsamt och sakta
Bilder som blir allt mörkare och mörkare i mitt huvud
Ljud som sakta drunknar ner i de andra tankarna

Kommer du ihåg?

Minns du det som jag knappt kommer ihåg
Eller har du - som jag - glömt alltihopa?
Jag har inte glömt alltihopa
Men kanske snart så gör jag det
Om du inte hjälper mig...

Ljudet av ditt skratt finns kvar
Bilden av dig sittandes nerböjd, gråtande

Kommer du ihåg?

En sak jag minns så väl
Var när jag skrattade så mycket, så mycket
Jag skrattade och skrattade
Och vi skrattade tillsammans
Det är lycka, det är glädje, det är kärlek, och det är äkta vänskap

Du var en riktig vän
Berättade jag det?
Tyckte du någonsin samma sak om mig?
Nej
Jag tror faktiskt inte det
Du var så upptagen med dina andra
Dina andra änglar som gjorde allt för dig


Du är bara ett minne blott nu
Som långsamt suddas ut...




Fri vers av -October-
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-