Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacker och stolt

Visa vägen

där jag går

stolt i mina spetsiga vassa klackar

ingen ska få ta ner mig

ingen äger den rätten

en kvinnas stolthet

Med fri vilja

böjer jag mig ned mot

den man jag älskar..




Fri vers av flickan i spann
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-03 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmmm...känner mina näsvingar vidgas av starka känslor när jag läser det här...eggande och pockande..så ska ALLA kvinnor känna det.

Bokmärks
2011-09-17

  Lindalou
Vacker och stolt.
2009-07-08

  Suzy med punkterna
Precis som det sig bör....
2009-07-05

  sulimaa
Den var härlig att läsa ...med fri vilja ...det är det viktigaste!
2009-07-05

  peter markurth
bra
2009-07-04

    ej medlem längre
Livsviktig ståndpunkt detta-finna egenvärdet och vägra underordna sig annan makt än kärlek, uppbygglig text detta, även för en man!
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann