Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen!

 

äntligen
kan jag gå i skogen
och slicka väta från björknäver

skölja mitt hår
och låta regn strömma nedför skuldrorna

äntligen har jag vassa klövar
och ett rop ur djupen av mitt blod

äntligen
sjunka i mossmatta grönt grönt
glittrande dis

jag är vattnad bliven
och syresatt
återinsatt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-04 13:10



Bookmark and Share


  Ilona _L
Vattnad blev jag av dig! Tack!!!
2009-07-05

  Lili Samuelsson VIP
wow, efter torka kommer regn som livgivare, slicka näver, törsten stillas
det här tycker jag väldigt mycket om
det finns en sådan ro i det
en sådan tillfredställelse
2009-07-04

  Elaine.S VIP
Härligt inspirerande ord , de liksom riktigt dryper av liv!!
2009-07-04

  Caprice! VIP
Inte var det mycket till åskväder, inte här i alla fall... Men en härlig dikt blev det. Tack för den!
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger