Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att förvånas

 

 

 

när hjärtat redan är krossat
då blir man allt lite förvånad


när det krossas lite till

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-07-04 14:49



Bookmark and Share


  Maria Lauenstein
VACKERT!
2009-08-20

  eatinginside
Man undrar ju liksom hur det ens är möjligt...
2009-08-05

  Moa Paulsson
finns väl inget att tillägga, men det här var bra, så jag applåderar och bokmärker.
2009-07-19

  Sturesdotter
ja,,,det händer
och alltid är man förvånad

enkel sanning
som gör lika ont varje gång!
2009-07-08

  kärleks ängel
empati finns det?
2009-07-07

  Tigerlilja|
så sorgligt och hemskt äkta.

snyggt
2009-07-06

    ej medlem längre
...eller som bob dylan så väl uttrycker det "when you think that you lost everything, you find out you can always lose a little more..." du uttrycker det lika väl du. ett krossat hjärta kan alltid krossas lite till.
2009-07-05

    ej medlem längre
Så lite text som kan säga så himla mycket.
Det var väldigt bra.
2009-07-04

  Junitvillingen
Tråkigt nog kan det krossas igen och igen - utan att det helar däremellan. Bra skrivet!
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP