Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lura döden


Jag tänkte lura döden

Har beställt en gravsten med orden

”Här vilar en annan
Inte jag”

Under där står det

”På andra sidan står det mer”


Och på baksidan står det

”Mer”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 18:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Hahaha, humor i det lite förbjudna, mörka. roligt skrivet:)
2010-01-02

  Nina Nightwish
Hahaha, humor i det lite förbjudna, mörka. roligt skrivet:)
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO