Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visste ni det att det ordet ovan, som vi nutidsmänniskor ,oftast förknippar med den där maskinen som skriver ut kopior , visste ni att "skrivare" var ett högt respekterat yrke en gång för länge sedan.......


"SKRIVARE !"

Därför föredrar Undertecknad att kalla sig själv för just : SKRIVARE..
DÅ kan man vara Poet, när man VILL; Provokatör och/eller Propagandist, när man så VILL; Författare, när man så KÄNNER; Kåsör, när det faller ´en in ; Skämtare/Skojare/Satiriker , när de FASONERNA trycker på osv osv osv

En UNDERBAR Frihetskänsla, anser jag . Må vara att denna KANONFINA sajt heter Poeter.se, men vi behöver ju inte MÄRKA ORDET ,direkt !
Här finns ju en SAGOLIK VARIATION vad det beträffar olika "skrivstilar", från det mest "sirliga" och "Professionella" till det mest "Vulgära" och "Oprofessionella" !
Och jag trivs här, som "fisken i vattnet" och hoppas att denna sajt FORTSÄTTER ATT VARA SOM DEN NU ÄR !
Så SKRIV,Kära Kolleger, skriv om PRECIS ALLT SOM NI KÄNNER FÖR OCH HUR NI SJÄLVA VILL, LÅT INGEN STYRA ER, NI ÄR ALLA LIKA BRA SOM NÅGON ANNAN !

Hälsningar från Mats, snart TRE år (enl Poeter.se:s "tidräkning") Fyller TRE här i september ! DÅ blir det SKUMPA !




Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-04 16:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
jo då, jag vet att skrivare var ett högt respekterat yrke förr....och nog är det variation på både "skrivare" och det som skrivs här på Poeter.se... :-)
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska